seko mums

Jaunums - ĶĪNAS VĪZA

Piedāvājam tūrisma vīzas formēšanu Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem, izpildes termiņš - 1 nedēļa, cena - 55Ls Latvijas pilsoņiem un 40Ls Latvijas nepilsoņiem. Ķīnas vīzas formēšanai nepieciešamo dokumentu pieņemšana notiek trešdienās, Skolas ielā 15, Rīgā, iepriekš sazinoties pa epastu: ieva@goodday.lv vai mob.t.: 29466088.

Ķīnas vīzas noformēšanai nepieciešams:

  • pase ar derīguma termiņu vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās datuma un 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā;
  • 1 fotokartiņa 3 x 4 cm - krāsaina, ar baltu fonu;
  • aviobiļetes rezervācijas kopija;
  • viesnīcas rezervācijas apstiprinājums.

 

INDIJAS VĪZA

Indijas vīzu formēšanai nepieciešamo dokumentu pieņemšana notiek trešdienās Skolas ielā 15, Rīgā, iepriekš sazinoties pa epastu: ieva@goodday.lv vai mob.t.: 29466088. Vīzas formēšanas laiks ~2 nedēļas.

Latvijas pilsoņiem ceļojumam uz Indiju iespējams noformēt trīs veidu tūristu vīzas:

  •  vienreizēja (58Ls) vai divreizēja (58Ls) – abas vīzas ar derīguma termiņu uz 6 mēnešiem,
  •  kā arī tranzīta vīza (43Ls), kas derīga uz 15 dienām

Latvijas nepilsoņiem vienreizējās un divreizējās vīzas noformēšama - 63Ls, tranzītvīza - 48Ls.

Piedāvājam arī noformēt biznesa, konferences vai studiju vīzu:

  • biznesa vīza (140Ls-pilsoņiem, 145Ls-nepilsoņiem) - maksimālais vīzas termiņš - 1 gads, ieceļošanu skaits Indijā - neierobežots. Termiņš tiek piešķirts tāds, kā norādīts ielūgumā.
  • studiju vīza (99Ls-pilsoņiem, 104Ls-nepilsoņiem) - maksimālais termiņš - 1 gads, ieceļošanu skaits Indijā - 1 reize. Īpaši saskaņojot, var piešķirt 2 reizes. 
  • konferences vīza (99Ls-pilsoņiem, 104Ls-nepilsoņiem) - maksimālais termiņš - 6 mēneši, ieceļošanu skaits - 1 reize.

Indijas vīzas noformēšanai nepieciešams:

  • pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā
  • 1 fotokartiņa 3 x 4 cm – krāsaina, ar baltu fonu Noteikumi šeit
  • aviobiļešu rezervācijas kopija
  • biznesa vīzai - ielūguma vēstule no partnera uzņēmuma Indijā
  • studiju vīzai - ielūguma vēstule no mācību iestādes vai jogas studentiem no skolotāja Indijā
  • konferences vīzai - ielūguma vēstule no konferences organizatoriem Indijā.                                              

Vīzas Latvijas tūristiem tiek noformētas nemainīgā kārtībā - līdz izlidošanai no Rīgas!

  • Vīzas noformēšanas laiks - 2 nedēļas. Ātrāka vīzu saņemšana - pēc iepriekšējas vienošanās.
  • Krievijas pilsoņiem (ar uzturēšanās atļauju Latvijā) vīzu noformēšana 2 nedēļu laikā.

NB! No 2010.gada 1.janvāra vairs netiek izsniegtas daudzkārtējās iebraukšanas vīzas. Divkārtējas vīzas gadījumā starp braucieniem jābūt ne mazāk kā 2 mēnešiem!
Tūristiem, kas caur Indiju dodas uz Nepālu, Šrilanku vai kādu citu valsti, jāformē tranzīta vīzas (arī šeit nepieciešamas aviobiļešu kopijas).

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus bez iepriekšeja paziņojuma, kā arī atteikt izsniegt vīzu bez iemesla paskaidrošanas. Vīzas atteikuma gadījumā tūristam ir jāsedz faktiskie izdevumi, kas saistīti ar atteikumu un/vai ceļojuma pārcelšanu.

Ceļojumam pa Nepālu ir nepieciešama vīza un to formē Nepālas galvaspilsētas Katmandu lidostā ielidošanas zonā dzīvajā rindā. Ir iespējams noformēt sekojošas tūrista vīzas:

  • tranzīta vīza uz vienu dienu – 5$,
  • daudzreizēja uz 15 dienām – 25$, uz mēnesi – 40$, uz 90 dienām – 100$. Vīzas iespējams arī pagarināt uz 30 dienām par 30$.

Nepālas vīzas noformēšanai nepieciešams:

  • pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā
  • 2 fotokartiņas 3 x 4 cm – ar baltu fonu